Zaterdag 19 november heeft GroenLinks Limburg tijdens de Provinciale Ledenvergadering het begin van de kieslijst en het verkiezingsprogramma vastgesteld. We waren met 5 (steun) fractieleden vanuit Venray daarheen gegaan.

  • 's Ochtends werd het verkiezingsprogramma besproken, en na het stemmen over de ingediende amendementen, werd het verkiezingsprogramma unaniem goedgekeurd.
  • 's Middags werd gestemd over de eerste 15 kandidaten van de kiezerslijst. Alle genomineerde kandidaten stelden zich in een korte pitch voor, zo ook Toon Kerkhoff, nummer 10 op de kieslijst.

Klik hier voor het bericht hierover op de website van GroenLinks Limburg, inclusief de kiezerslijst nummers 1-10 : Groen licht voor programma en kandidatenlijst! | GroenLinks Provincie Limburg

ps. Harrie had 's ochtends bij de mededelingen ook officieel aan het PLV laten weten dat we een eigen afdeling gaan worden, na de goedkeuring van de ALV in Venlo, waarmee we weer een stapje verder zijn in de procedure voor het vormen van een eigen bestuur!

PLV Pitch Toon
De pitch van Toon
PLV Stemmen
Het stemmen
Venrayse delegatie op PLV
De Venrayse delegatie